Vores services

Promovering

Digital Markedsføring

Facebook, Instagram, YouTube, Google og Pinterest annoncer der konverterer
*GRATIS optimering på alle online platforme inkluderet

Disse platforme er de mest populære på telefonen, med millioner af Danske brugere på daglig basis. Det betyder fra et forretningsmæssigt udgangspunkt, er der enormt potentiale i at promovere sine produkter eller service ud til potentielt nye eller eksisterende kunder der er aktive døgnet rundt. Hos Disol hjælper vi med at implementere kampagner, så vi kan hjælpe dig med at nå dine mål på de medier. Det er uanset om ønsket består af at øge kendskabsgraden, generere mere trafik, eller få dine SoMe kanaler til at øge salget. Vi er her for at opnå dine ønskede mål, ved at få sat netop din forretning i fokus hos målgruppen.

Vi garanterer vedvarende resultater, og 100% kundetilfredshed. Ring til os for at høre om netop dine muligheder!

Facebook-Ads
 • Omsætningsstigning
 • Mere brandbevidsthed
 • Kundeemner i høj kvalitet
 • Lave konverteringsomkostninger
Online tilstedeværelse

OPRETTELSE AF HJEMMESIDE / WEBSHOP

Oprettelse og optimering af en professionel, responsive og mobilvenlig hjemmeside eller webshop

Når man har en hjemmeside / Webshop, vil du tiltrække nye kunder til din forretning ved at være repræsenteret online, selvom du ikke fysisk sidder klar. 81% af os mennesker laver research på diverse forretninger før vi aktivt vælger at købe. Derfor er det vigtigt at være præsenteret på bedst mulig vis online, for at få en andel i det enorme marked. Derudover får det en forretning til at se mere troværdig ud, for mere end 55% har ikke samme tiltro til et firma uden en hjemmeside.

Vi har mulighed for at lave en konverterbar, optimeret og mobilvenlig hjemmeside, som skræddersyes efter dine behov.

Dette er et ganske småt trin, ind til meget store muligheder for at accelerere væksten på din forretning. Lad os lave din nye hjemmeside nu!

hoffmann-professional
 • Flere konverteringer
 • Bedre brugeroplevelse
 • Mere trafik
 • Mobilvenlig
Udstilling

FOTOGRAFERING

Professionel fotografering og redigering af et eller flere produkter

Høj-kvalitets billeder af dine produkter, får dit brand til at se langt mere professionelle ud, og derigennem øger det værdien og interessen hos potentielle kunder. Når man fremviser sine produkter eller services så præcist som muligt, øger det muligheden for et potentielt salg, simpelthen fordi kunden reelt har større mulighed for at vide hvad man får. Ved at vælge os, investerer du i professionel fotografering, og du sparer dermed dig selv for en masse tid, penge og bekymring. Der er tusindvis af måder at øge et salg på, men høj-kvalitets billeder af dine produkter, fanger dine kunders opmærksomhed.

Lad os stå for produktbillederne, og tag din forretning til et højere niveau. Kontakt os for at høre om netop dine muligheder!

 • Omkostningsbesparelse
 • Tidsbesparende
 • Ser mere professionel ud
 • Øget kundetilfredshed
Branding

DESIGN AF MARKEDSMATERIALER

Design af marketingmateriale som brochurer, loyalitetskort, stempelkort og andet lignende

Tænk på de mest velkendte brands i verden, så tænker du højst sandsynligt med det samme på deres logo, valg af farver, samt skrifttype. Vi tilbyder unikke designs som afspejler din forretnings værdier, og identiet i diverse markedsføringsmateriale. Når man har sig eget design, differentierer man sin forretning fra diverse konkurrenter. Designprocessen af diverse materialer er enormt tidskrævende og ligeledes hvis det skal have positiv indvirkning, kræver det ekspertise. Ved at lade Disol stå for dette, sparer du en masse hårdt arbejde, tid og ligeledes penge.

Vi kan hjælpe dig med at designe alle former for markedsføringsmateriale, lige fra brochure, flyers, loyalitets kort, og meget mere. Ring nu!

loyalitetskort
 • Professionelt
 • Unikke og kreative designs
 • Tidsbesparende
 • Omkostningsbesparelse
Kontakt

Få digital hjælp

De fleste af vores kunder er fra Danmark, men vi er glade for at arbejde med virksomheder fra hele verden.